Κότσι χοιρινό στο φούρνο με πατάτες

    Υλικά 

    4 τεμάχια κότσια χοιρινά περίπου 2 κιλά

    7 πατάτες μέτριες

    120 ml ελαιόλαδο

    Αλάτι

    Πιπέρι

    1 σκελίδα σκόρδο

    Ρίγανη Θυμάρι από 1 κουταλάκι γλυκού

     1 κουταλάκι γλυκού  Κόκκινο πιπέρι

    Λίγο κάρυ λίγο μοσχοκάρυδο

    1 λεμόνι

    800 ml νερό 

    Εκτέλεση  

    1. Πλένουμε τα κότσια και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσουν
    2. Καθαρίζουμε και πλένουμε της πατάτες, τις κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια και τις βάζουμε στην γάστρα
    3. Προσθέτουμε και τα κότσια, βάζουμε και τα μπαχαρικά το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά 
    4. Στο τέλος ρίχνουμε και όσο νερό χρειάζεται και τα βάζουμε στον φούρνο για δυο ώρες και 20 λεπτά .

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακλουθεί

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.