
- 28 Ιανουαρίου 2020
- 0 Μου Αρέσει
- 499 Προβολή

Υλικά
4 τεμάχια κότσια χοιρινά περίπου 2 κιλά
7 πατάτες μέτριες
120 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
Ρίγανη Θυμάρι από 1 κουταλάκι γλυκού
1 κουταλάκι γλυκού Κόκκινο πιπέρι
Λίγο κάρυ λίγο μοσχοκάρυδο
1 λεμόνι
800 ml νερό
Εκτέλεση
- Πλένουμε τα κότσια και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσουν
- Καθαρίζουμε και πλένουμε της πατάτες, τις κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια και τις βάζουμε στην γάστρα
- Προσθέτουμε και τα κότσια, βάζουμε και τα μπαχαρικά το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά
- Στο τέλος ρίχνουμε και όσο νερό χρειάζεται και τα βάζουμε στον φούρνο για δυο ώρες και 20 λεπτά .
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακλουθεί
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.